De eerste pijl is geschoten

di 12 mrt 2019
De eerste pijl is geschoten - Atlas and Arrows

Archeologen vermoeden dat zo'n 15.000 jaar geleden de eerste pijl uit een boog wegvloog. Bij ons was het 4 maart 2019, een dinsdagavond. Met een lekker glas, een gezellige setting en een heleboel verwachtingen.

Aan onze eigen dienstverlening twijfelden we niet.
Aan ons eigen product twijfelen we ook niet.

En toch kozen we ervoor om een partnerschap aan te gaan. Waarom dan?
Omdat we geloven dat we jullie, onze klanten, op die manier nóg beter zullen bedienen.

Met Atlas and Arrows gaan we een commitment aan. Een commitment om de lat hoog te leggen, bij elk traject. Een commitment om resultaat neer te leggen, met een kwaliteit waar iedereen achter staat.
Maar ook een commitment omdat we er zin in hebben, om onszelf te blijven uitdagen en om ideeën en manieren van werken te vergelijken.

We hebben er bewust voor gekozen om zelf aan de slag te gaan. Als senior consultant. Zonder juniors of administratie of…. Echt zelf. Uit passie voor de job en transparantie naar de klant. 
We hebben er bewust voor gekozen om geen gelijken te groeperen. We kiezen er voor om verschillend te zijn, alle 4. Complementair, in alle mogelijke interpretaties van het woord. Andere doelgroepen, andere topics, andere persoonlijkheden en andere achtergronden. We geloven dat net die kruisbestuiving werkt.

Hoe we jouw familiebedrijf kunnen helpen in de volgende stap? 
Bekijk onze website, of contacteer ons. 
Dan bekijken we samen wat de situatie is (Atlas) en werken we schouder aan schouder (and) aan de weg vooruit (Arrows)

atlasandarrows
professionalnetwork
quality
together
team
managementconsulting
kickoff