Atlas and Arrows

Atlas and Arrows

Atlas and Arrows 

Adviseurs voor familiebedrijven

Door de brede scope aan professionalisme en bekwaamheid van onze in-house consultants én ons sterk experten- netwerk kunnen wij een kwalitatieve en hands-on ondersteuning garanderen voor jouw familiebedrijf.

Facts & Figures

26%

van de projecten wordt succesvol afgerond. Wij helpen je dit te verhogen.

20%

van ons geluk wordt bepaald door onze job. Werken in en voor een familiebedrijf zijn zeer unieke ervaringen. 

10%

meer fusies en overnames. Wij helpen je je business en personeel terug op koers te brengen. 

60%

van de medewerkers in een bedrijf klaagt over work life balans. En ook voor jezelf is het belangrijk de juiste zaken te delegeren en je te focussen op wat moet. 

Wat doen we?

Familiebedrijf hebben net als andere bedrijven te kampen met diverse uitdagingen. Eén van de grootste bekommernissen blijken een gemotiveerd en bevlogen medewerkerskader, duidelijke en transparante communicatie, digitalisatie en automatisatie en de vele verwachtingen op de schouders van de bedrijfsleider, die naast expert ook meer en meer coach hoort te zijn.

meer

Een familiebedrijf heeft verschillende structuren: Naast een bedrijf met werknemers en sleutelfiguren, dient ook gekeken te worden naar de aandelenstructuur. Deze kan zeker verschillen van de functionele bedrijfsstructuur. In de intake bekijken we met jou hoe we deze structuur het best hanteren en welke beslissingen op dit niveau gemaakt worden. 

meer

Familiebelangen, tradities, gewoontes,… hebben zich in vele gevallen genesteld in het DNA van een familiebedrijf. Het werken met deze tradities maakt de werking ervan vaak zeer puur en menselijk. Al kan het aspect 'familie' ook zijn uitdagingen meebrengen. Je wil elkaar natuurlijk rond de kerstboom nog hartelijk kunnen ontmoeten. 

meer

Onze aanpak

Zoek je een expert? Zoek je brede ondersteuning? Zoek je een interimmanager of deelnemers voor je Raad van Advies? Atlas and Arrows is dé partner voor jouw familiebedrijf.  

meer

Individuele coaching - Atlas and Arrows

Opleidingen

Het kan verfrissend werken om een onderwerp uitgelicht te krijgen vanuit een theoretisch of methodisch kader. Het geeft je inspiratie een boost en je intenties wat meer vorm. Contacteer ons zeker voor meer informatie over opleidingen. Hierna vind u een eerste opsomming. 

meer

Opleidingen Atlas and Arrows