Netwerk - Atlas and Arrows

Atlas and Arrows

Door gebrek aan tijd, prioriteit en inspiratie, zien we dat de opvolgers van familiebedrijven vaak niet realiseren wat ze willen

Wij brengen terug flow in het bedrijf en de familie.

Facts & Figures

77%

van alle ondernemingen met personeel in België zijn familiebedrijven. (Maart 2021, Bron: FBN Belgium) 

25%

van de familiebedrijven staat voor een overdracht in de komende 5 jaar. (Maart 2021, Bron: FBN Belgium) 

70%

van onze klanten zien we het volgende jaar terug. We vinden het belangrijk tevreden klanten aan ons te binden. (Referentiejaar 2020) 

60%

van de medewerkers in een bedrijf klaagt over work life balans. En ook voor jezelf is het belangrijk de juiste zaken te delegeren en je te focussen op wat moet. (Bron: Medewerkerstevredenheid, referentiejaar 2020, AaA) 

Wat doen we?

Wij helpen jou in het (nog meer) professionaliseren van je familiebedrijf, klaar voor de toekomst. We doen een fit van jouw competenties en ambities met het organogram en brengen structuur in de verschillende overlegmomenten

meer

Wij bekijken met jou de verdeling in eigendom. Wat is voor jou, je gezin, je hele familie en de volgende generatie het meest logisch, duidelijk en transparant? 

 

Familiebelangen, tradities, gewoontes,… hebben zich in vele gevallen genesteld in het DNA van een familiebedrijf. Het werken met deze tradities maakt de werking ervan vaak zeer puur en menselijk. Al kan het aspect 'familie' ook zijn uitdagingen meebrengen. Je wil elkaar natuurlijk rond de kerstboom nog hartelijk kunnen ontmoeten. 

meer

Een externe blik ziet meer!

Familie is belangrijk, dat vinden wij ook. Daarom komen we graag eens luisteren naar hoe het er in jouw familiebedrijf aan toe gaat. Samen bekijken we waar de uitdagingen liggen en hoe wij als expert ondersteuning kunnen bieden.

Plan een eerste babbel in

Onze aanpak

Zoek je een expert? Zoek je brede ondersteuning? Zoek je een interimmanager of deelnemers voor je Raad van Advies? Atlas and Arrows is dé partner voor jouw familiebedrijf.  

meer

Individuele coaching - Atlas and Arrows

Webinars

Elke maand organiseren we een gratis webinar. Hierin krijgt één van onze partners de kans om vanuit zijn of haar expertise de meerwaarde voor onze familiebedrijven toe te lichten. Wij deden ons best om die onderwerpen te kiezen die nauw aansluiten bij de vraagstukken die onze klanten ons voorleggen. Klik hier voor de juiste data en onderwerpen, en schrijf je vandaag nog in. Iedereen is welkom. 

meer

Opleidingen Atlas and Arrows